Om
↑ Klicka på menyknappen för fler alternativ.
FindWind+
Med ett konto blir FindWind ännu bättre. Därför kallas det inloggade läget för [fajndwind plus] och ger dig bland annat möjlighet att välja dina favoritspots, få vindbevakning per epost och ytterligare fler funktioner. Alla är välkomna att skapa ett konto på FindWind+ vilket är fritt från både avgifter och reklam.

→ Skapa konto FindWind+.

↓ Välj dina favoritspots.
↓ Vindbevakning.
↓ Spots nära dig.
↓ Avstånd och Sweetspots.
↓ Enkelt att hitta dit.
↓ Hjälp FindWind bli bättre.

Välj dina favoritspots ↑

Välj och samla dina egna favoritspots i en särskild lista. Du når den enkelt via hjärtat i menyn.
För favoriterna når du sedan samma funktioner som för ett område som Gotland.
Du kan se aktuell vind, prognos och surfprognos för dina favoriter samt en särskild karta.

Vindbevakning ↑

Vindbevakning innebär att FindWind skickar ett epost om vinden överskrider den gräns du valt. Du kan bevaka en enskild spot, ett område som Gotland eller exempelvis dina favoriter. Du kan vindbevaka både aktuell segelbar vind och surfprognos för upp till sex dagar framöver.
Med vindbevakning ökar dina chanser att fånga de bästa vindarna.

Spots nära dig ↑

FindWind+ har både listor och kartor med koll på avståndet hemifrån dig.
Var blåser det bäst 25, 50, 75 .. 250 kilometer från där du bor? Hur långt hinner du åka för att fånga vinden idag?

Avstånd och sweetspots ↑

För alla spots visas avståndet fågelvägen hemifrån dig. FindWind+ ger dig även en personlig rekommendation grundat på vind och avstånd. Rekommendationen kallas Sweetspots och ger enkelt uttryckt mycket vind för varje rest kilometer.

Enkelt att hitta dit ↑

När du väl valt din spot gäller det förstås också att hitta dit. Med stöd av Googles kartor får du vägbeskrivningar till alla spots hemifrån dig och från din aktuella position.

Hjälp FindWind bli bättre ↑

Saknas din favoritspot? Det är enkelt att lägga till fler. Skicka bara position, namn, en kort beskrivning och lämpliga vindriktningar till peter@findwind.se.

Behöver något korrigeras eller läggas till? Kontakta peter@findwind.se för att justera vindriktningar eller göra andra förbättringar på en viss spot.

Har du fotograferat ett bra panorama? Panoramas är en variant av Google Streetview och finns redan för många spots. De kan dock gärna både bli fler och bättre. Hämta appen för Android eller iOS, skapa ett panorama nästa gång du surfar och hör sedan av dig till peter@findwind.se.

Har du ett annat förbättringsförslag? Båda bra och dåligt kan bli bättre. Skicka ditt förslag till peter@findwind.se och håll tummarna för att din önskning ska slå in.