Surfrapport lördag
↑ Klicka på menyknappen för fler alternativ för dessa spots.
Världen
↑ Länk till karta med aktuell vind.
Aloha surfvänner! Här kommer LÖRDAGens surfrapport från VÄRLDENs bästa platser!

MAHARABEG CUT bjuds det på utmärkta vindar för skickliga surfare idag. För er vana vågsurfare ser det lovande ut mellan 11:00 och 14:00. Med vindar från väst och en våghöjd på hela 39 dm är det bara att ge järnet! Glöm inte regnjackan, det kan bli lite lätt regn. Mahalo till vinden!

BANNA BEACH väntar också utmärkta förhållanden för skickliga surfare. Vana vågsurfare har mycket att se fram emot mellan 10:00 och 13:00 idag. Vinden blåser från väst och våghöjden är 39 dm. Lätt regn kan förekomma, så se till att vara förberedda på alla väderlekar. Get ready to shred the waves!

ISHÖJ STRAND är det dags för standup paddle board äventyr med mycket små vågor. Perfekt för er som är ute efter en avslappnad dag på vattnet. Vinden kommer från sydost och våghöjden är 5 dm. Ta med er regnjacka då det kan vara mulet och regn i luften. Enjoy the tranquil waters!

Vill du alltid hålla dig uppdaterad om de bästa surfvindarna? Besök vår hemsida för mer information och glöm inte att kontakta mig via e-post på aivind@findwind.se för frågor eller feedback. Let's catch some epic waves together! Hang loose! 🏄‍♂️🌺🌊

Om Aivinds surfrapporter

Aivind skrev denna surfrapport klockan 05:48 lördagen den 15/6. Aivind skriver varje arla morgon två surfrapporter för ett tjugotal utvalda geografiska områden. Surfrapporterna baseras på FindWinds vindsurfprognos.

→ Läs om Aivind och surfrapporter.
→ Läs surfrapport vecka.
→ Läs om vindsurfprognosen.
 
Till FindWinds butikTill FindWinds butikTill FindWinds butik